torsdag, juni 13
Shadow

4 Lønnsom e-handelsforretningsmodell du kan starte på FilippineneI denne videoen vil jeg lede deg gjennom BEST 4 Ecommerce forretningsmodell som du kan starte hvis du vil tjene penger på nettet ved å selge fysiske produkter. Jeg inkluderte også noen av mine e-handelstips, spesielt hvis du er nybegynner og ønsker å selge på e-handelsnettstedet eller markedsplassene dine. ► Facebook-annonseringsprogram [1-year full course]: ► GRATIS Facebook-annonseringskurs for nybegynnere: ► Bli med i fellesskapet mitt her: 4 Lønnsom e-handelsforretningsmodell du kan starte på Filippinene 1. Direkte til forbruker eller privat merke 2. E-handel via distributørskap 3. E-handel via videresalg 4. Online Dropshipping Rask informasjon om meg: Jeg er en Facebook-annonseekspert som bor på Filippinene. Byrået mitt, Notif Digital, hjelper lokale e-handelskunder med å generere 7-sifrede salg per måned gjennom Facebook-annonser, Shopee-annonser, Lazada-annonser og TikTok-annonser. Jeg er også konsulent for flere millioner e-handelsbedrifter på Filippinene. Gjennom årene har jeg hjulpet tusenvis av mennesker med å skalere virksomheten sin til neste nivå! Forhåpentligvis vil jeg være i stand til å svare på følgende i denne videoen: Hvordan starte en e-handelsvirksomhet Tips for e-handel E-handel for nybegynnere Hvordan tjene penger på nettet ved å selge e-handelsprodukter Hvordan starte dropshipping Hva er e-handel Takk for at du så på, og hurra for din drømmelivsstil! Lik, kommenter og abonner på kanalen min hvis du er interessert i noe om eCommerce, Freelancing, Facebook Ads, Digital Marketing og hvordan tjene penger på nett! – Jungie Følg sosiale medier: Nettsted: Facebook: Instagram: Tiktok:

source