torsdag, juni 13
Shadow

7 ting du bør vite FØR du starter en e-handelsbedriftI denne videoen går jeg over 7 ting du TRENGER å vite om å starte en e-handelsbedrift i 2020. Gå inn på Alibaba #50kchallenge2020: og Super September-begivenheten: Hvis du er på mobil: Se denne videoen i sin helhet og du vil spare tid, penger og oppnå suksess raskere med enhver e-handelsbedrift. Selger på Amazon? Jeg bruker JungleScout for å finne alle mine lønnsomme FBA-produkter: ► Få 5 gratis aksjer på WeBull når du setter inn $0,01: ► 8,05 % APY kryptosparekonto med Gemini (pluss få $25 gratis bitcoin!): ► Få en GRATIS aksje med Robinhood: ► Følg meg på IG: Fra førlanseringskampanjer, til å få organisk salg, til å øke avkastningen din ved å bruke unike markedsføringstaktikker, det er så mange ting en ny netthandelselger bør vite. Hvis du vil vite hvordan du starter en e-handelsvirksomhet i 2020, eller de beste strategiene for e-handel, er dette videoen for deg. Hvis jeg hadde sett denne videoen før jeg startet, ville jeg ha spart meg for over $20 000 med prøving og feiling. Men seriøst, dette er tiden for å starte din e-handelsvirksomhet. Det er så mange muligheter på dette feltet, og du vil se at veksten trender oppover år etter år. Flere kjøpere betyr et marked som også vokser, så private merking og direkte til forbruker er blomstrende forretningsmuligheter. Jeg håper dere finner mye verdi ut av denne videoen – kommenter gjerne nedenfor hvis du vurderer å ta spranget. Jeg er så glad jeg tok risikoen for å starte mine egne e-handelsbedrifter. I dag henter de inn passiv inntekt og gir livet mitt mer spenning. Hvis du har spørsmål om hvordan du starter, sørg for å sjekke ut de andre videoene mine også. Mine 12 inntektskilder i en alder av 29 (entreprenør med 7 figurer): Ha en fantastisk dag! Ikke glem å like og abonner for flere videoer som denne 🙂 -Charlie

source