lørdag, juli 13
Shadow

Hvert verktøy jeg bruker for å drive min 7-figurs e-handelsbutikkTa mitt gratis minikurs – I denne videoen lærer du hvert eneste verktøy jeg bruker for å drive min 7-sifrede e-handelsbutikk og Amazon-konto. Her er alle verktøyene nevnt i videoen Webhosts Bluehost – Liquid Web – Handlevogner Shopify – BigCommerce – WooCommerce – E-postmarkedsføring Klaviyo – Aweber – ConvertKit – Privy – Push Notifications Vizury – SMS Marketing Postscript.io – Facebook Messenger Marketing ManyChat – Fraktprogramvare Frakt Enkel – Credit Cart Processing Stripe – Paypal – Emerchant – Facebook Ads Adespresso – Amazon Research Jungle Scout – Viral Launch – Scope – SEO Ahrefs – Amazon PPC Ignite – Amazon-refusjon GETIDA – Amazon Alerts Feedback Whiz – Brukertesting PickFu – *Noen av lenkene ovenfor er tilknyttede lenker

source