lørdag, juli 13
Shadow

Hvorfor bør man vurdere utvikling av e-handelsapp?

Amazon, Flipkart og Alibaba har blitt de største e-handelsbutikkene. På grunn av en travel timeplan foretrekker folk nå å kjøpe på nettet i stedet for å gå ut og søke her og der, og de merkevarene har nå laget sine egne apper som gjør at folk kan kjøpe direkte i mobilen.

E-handelsappen er nyttig siden man kan finne alt der på en destinasjon. Men det er ikke bare disse e-handelsappene, men Google Play Store og Apples App Store er lastet enormt med et utallig antall e-handelsapper. Men bare en håndfull av dem er vellykket. Alt avhenger av måten en app er utviklet på, hvilke produkter den gjør tilgjengelig, hvilken pris den tilbyr, og hvilke tilbud og rabatter den tilbyr kundene sammen med funksjonene.

Før du tenker på å få en app, må du vite hvorfor du bør få en e-handelsapp. Hvordan kan du få fordeler fra appen?

Fordeler med e-handelsapp

1. Høyere konverteringer – Mobilapper, spesielt e-handelsapper, bidrar til å øke konverteringsfrekvensen for en merkevare eller bedrift siden appen kan tilby dem en sømløs opplevelse. Du kan gi en flott brukeropplevelse ved å tilby fantastiske funksjoner i appen din som push-varslinger.

2. Merkevarebevissthet – Med utvikling av en e-handelsapp vil du merke en økning i merkekjennskapen. Folk bruker nå mesteparten av tiden sin på mobiltelefoner, derfor kan det være et godt skritt å ha en app for butikken din.

3. Merkevarepromotering – Du kan nå annonsere merkevaren din mer effektivt ved hjelp av en mobilapp for e-handel og holde deg nærmere kundene dine. Du kan kunngjøre dine avtaler, tilbud eller rabatter på push-varsler som vil nå rett til kundene dine.

4. 24*7-tilkobling – Folk som er koblet til merkevaren din ved hjelp av en mobilapp er mer tilbøyelige til virksomheten din, mens besøkende på nettstedet har færre sjanser for å bli kunder. Du kan være tilgjengelig for din klient hele døgnet.

5. Konkurransefortrinn – En annen fordel med å eie en mobilapp er at du kan slå konkurrentene dine med en e-handelsapp. Hvis en konkurrent er forvirret mellom nettstedet til din og konkurrenten din, vil apptilgjengeligheten din helt sikkert hjelpe ham med å ta avgjørelsen.

Utvikling av dagligvareapper, utvikling av app for matbestilling, utvikling av apper for klær, utvikling av app for medisinbestilling, utvikling av apper for smykkerkjøp er noen av de ledende e-handelsmobilappene i trenden for tiden.

Uansett hvilken apputvikling du velger, er det viktig å huske følgende viktige funksjoner.

• Du bør gi en enkel registrerings- og påloggingsprosess til kundene dine, ellers vil de ikke føle seg komfortable når de bruker mobilappen for e-handel.

• Du bør oppgi flere betalingsmåter slik at kunden kan betale på en av måtene de føler seg komfortable med.

• Sørg for at du går for en flerspråklig utvikling av e-handelsapper. Det vil gjøre det mulig for deg å få kunder fra ulike regioner.

• Ikke glem å legge til lojalitetsprogrammer eller rabatter i appen din, det vil være en av grunnene til at kundene dine vil bli tiltrukket av appen din.

• La brukerne dine dra nytte av avansert søk med filtre og sorteringsfunksjon. Brukere vil elske appen din når de spesifikt kan søke etter det de vil ha.

• Sanntidssporing av levering fremstår som en eksklusiv funksjon du ikke kan ignorere. Så anser det som viktig mens du går for utvikling av e-handelsapper.

Jeg håper du kanskje har forstått hvorfor du bør velge en mobilapplikasjon for e-handel for bedriften din.