lørdag, juli 13
Shadow

Meget godt middel som virker mot borebiller

Woodtox er et middel mot mit, mott, stokkmaur og stripet borebille. Og samme tid virker det mot hussopp og annen tretopp.

WoodTox er et lettbrukt middel som bekjemper pågående angrep av treødeleggende insekter som mit, morr, blåbukk og borebille. Woodtox stopper også at insektene kommer tilbake senere. Produktet fungerer også forebyggende mot råtesopp-angrep samt fargeskadesopper. Også kalt Blåved. Produktet er basert på vann, lukter lite, inneholder både insektmiddel og middel mot sopp (IPBC og Permetrin, Propiconazole). Det er bygget på microemulsjon-teknologi. Denne formuleringen fører til at nanometerstore dråper trenger overraskende dypt inn i treet og fører til en svært god beskyttelse. Woodtox er egnet til å slå ned treborende insekter og også forebygge råtesoppangrep i takstoler, bjelkelag, laftebygninger med mer. – forutsatt at treet du må behandle er er er nakent og ikke behandlet.

For tiden er Woodtox på spesialpris hos Skadedyrproffen.no.

Behandling for treborende insekter, inkludert stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg beskytter den mot råte og soppinfeksjoner.

Effektiviteten gjør WoodTox Universal Insecticide til et populært valg blant fagfolk. Ved å bruke WoodTox kan du avvise aktive tre-ødeleggende insekter som den stripete kjedelig billen, husbillen og pinnemaur.

Et treimpregneringsprodukt brukes ikke bare til å bekjempe insekter, men det hindrer dem også i å komme tilbake.

Det er svært få plantevernmidler som forhindrer muggsopp veldig bra som Woodtox universal insektmiddel gjør, samt sopp som skader farge, også kjent som Blaved.

Som et resultat av sin effektivitet er Woodtox et utmerket valg.

(1) Woodtox bekjemper effektivt aktive insektangrep

WoodTox er et impregneringsmiddel som er effektivt mot aktivt angrep fra vedødeleggende insekter, som husbiller, stripete borebille og skogmaur.

Middelets unike sammensetning gjør at det trenger dypere inn i treverket, hvor det dreper insekter og larver så snart de kommer i kontakt med det.

I tillegg til å gi aktiv kamp og impregneringsbeskyttelse, trenger nanometerstore dråper dypt inn i treet.
2. Woodtox forhindrer gjenangrep.

Bortsett fra å eliminere et eksisterende angrep, forhindrer midlet gjenangrep av insekter som allerede overlever i bygningen din. woodtox 20 liter Med Woodtox er det umulig å tiltrekke seg nye insekter av samme type.

Dermed er midlet perfekt for å kontrollere insekter fordi det også hindrer insektene i å komme tilbake i årene som kommer.

3) Woodtox forhindrer både insektangrep og råtesoppangrep

Skadedyr: Stripete borebille, midd, mott, møll, tremerke, morr og morr

Det er tre typer vedborende insekter som gjør mest skade på trebygninger i Norge: stripete borebiller (Mitt, Mit / Morr / Mott / Tremark), husbiller og stokkmaur. Opp til Troms er den stripete boren oftest bosatt langs kysten.

I Norge er den stripete borebilleen kjent under mange navn, inkludert Tremark, Morr, Mott og Mit.

Typisk for Vestlandet er Stripete Borebiller som finnes i kjellere og på loft. Norges sørlige strøk er også kjent for å ha dem i husene sine. I de fleste hjem eldre enn 50 år kan billen finnes.

En bygning i faresonen anbefales å påføre WoodTox siden impregneringsproduktet bekjemper aktive angrep og beskytter mot nye angrep.

Insekter kontrolleres av woodtox. I tillegg forhindrer det tilbakefall. Treimpregneringsmidlene, som er effektive mot sopp som fargeskadesopp og råtesopp, kan brukes som forebyggende og utbedrende tiltak. (Blåved)
Det er mulig å få hussopp, råtesopp, og fargeskadesopp

Den angriper trevirke som har vært utsatt for fukt i lang tid. Ulike typer råtesopp angriper tre avhengig av fuktprosent, temperatur, og hvor lenge det er vått. Råte er forårsaket av mange sopparter som skader tre. De fleste sopp ødelegger bygninger, men bare noen få gjør det.

Woodtox er utviklet av en av Norges ledende eksperter på sopp og råte og forebygger soppskader i bygninger. Derfor forhindrer WoodTox sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
En profesjonell anbefaler midlet

Skadedyrbekjempere og fagfolk elsker det. Byggherrer bruker dette produktet til å behandle mange bygninger. Fordelene med dette produktet er blant annet at det fungerer (endelig noe som faktisk fungerer), at det er enkelt å bruke, og at det er slitesterkt.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Ved å gjøre det vil du beskytte treverket ditt mot borebille og husbiller, samt gjentatte angrep fra insekter. Dessuten hindrer det treskadende sopp i å vokse på treet. Det gir utmerket beskyttelse.