lørdag, juli 13
Shadow

Plus size kjole – anbefalt nettbutikk

Hvis du skal på fest, bør du velge en passende og vakker kjole til deg selv. Det kan være vanskelig å finne en plus size kjole som passer, og som gjør deg så vakker som du er. Men du trenger ikke å ta til takke med en «sekk», for det finnes utrolig mange flotte kjoler for store damestørrelser.

Se bare på utvalget av plus size kjole hos Emmk. Dette er virkelige flotte kjoler, som får frem kvinnelig eleganse og kurver på en nydelig måte. Det finnes både lekne kjoler og mer formelle.

Tips til å finne en fin plus size kjole

Selv om det er mange klær tilgjengelig på markedet, kan det være veldig enkelt å finne den perfekte hvis du vet noen nyttige tips. I artikkelen nedenfor vil jeg gi deg noen tips om hvordan du velger de perfekte kjolene.

Først bør du se etter butikker som har utvalg av forskjellige modeller så du kan finne den som passer til ditt behov. Det er stor forskjell på om du skal ha en elegant kjole til et bryllup, eller en leken kjole til en venninnefest eller firmafest. Så se på ulike kjoler for å finne den du ønsker deg. Hearts & Roses London har en del lekne kjoler blant annet.

Dernest er det en god idé å kjøpe i en nettbutikk. Det er nemlig ofte begrenset utvalg i lokale butikker, men på nett kan du få det aller meste.

rød og hvit kjole plus size

Hell Bunny er et fint merke

Merket har forstått at feminitet kommer i alle former, så de kombinerer tøffe uttrykk i klærne med feminitet. Hell Bunny ønsker å få frem at kvinner kan være sterke og tøffe, samtidig som det feminine preget kan komme tydelig frem.

Kjolene fra Hell Bunny er noe mørkere i fargen, samtidig som de har kule mønstre. Klærne er også preget av et vintage uttrykk, og det er tydelig å se at 50- og 60-tallet har vært en stor inspirasjon til plaggene. Det kan vel ikke bli noe kulere enn det?

Her er ulike kjolestiler:

Swing kjole

En swingkjole er laget for å danse. Den har rom til å bevege seg i, og samtidig som den har det klassiske kjoleuttrykket. Det er en klassisk kjole som passer til veldig mange anledninger. Den er også ganske luftig som er fint på varmere dager.

Boho kjole

Boho-kjoler er en type semi-formelle klær som kommer i en samling mønstre. Boho-kjoler er de moderne formene for bohemske klesstiler som nå er gjort kjent av det store antallet kvinner som bruker dem. I tillegg trenger ikke disse klærne spesialisert vedlikehold etter bruk, slik andre bryllupsklær gjør. De er også veldig behagelige å ha på seg og kan bæres selv hjemme som en vanlig klut. Boho kjoler er tilgjengelige i et bredt utvalg av størrelser og farger.

boho kjole

Cocktailkjoler

Cocktailkjoler er ment å bæres strengt for spesielle tider som bare holdes om kvelden. Kveldssamlinger er alltid forskjellige uansett hvilken begivenhet, og så det krever absolutt en spesiell merkbar kjole. Stil og farge er den viktigste egenskapen til en cocktailkjole.

Så riktig farge, stil og størrelse er veldig viktig. Cocktailkjoler er vanligvis lyse i fargen, men rød har alltid vært den mest brukte fargen om kvelden.

Kort kjole

Kort kjole i samme størrelse farge og snitt kan passe en og samme kvinne annerledes, fordi det bare ikke er to like par shorts kjole. Dessuten bør man aldri glemme at etter at du har brukt korte kjoler en stund blir den større, derfor bør du sannsynligvis kjøpe korte kjoler litt mindre i størrelse. Når du velger dine korte kjoler, husk at de ikke skal være for løse eller passe for tett på kroppen din.

kort kjole