lørdag, juli 13
Shadow

Hvordan få mer trafikk til nettbutikken din

Å finne måter å motivere forbrukere til å kjøpe fra nettbutikken din kan være utfordrende uansett hvor fantastiske produktene dine er.

Når det gjelder å konkurrere med en stor forhandler, er det så mange valg der ute at du alltid må lete etter måter å øke nettrafikken din på.

Her er tre måter å utvide nettbutikken din på:

1. Lag overbevisende innhold

Å lage innhold som er verdifullt for forbrukerne dine er en av de beste måtene å tiltrekke folk til nettstedet ditt. Det er mer sannsynlig at kunder kjøper fra en forhandler som legger ut relevante blogger, artikler og anmeldelser.

Gartner, et bredt respektert forsknings- og rådgivningsfirma, fant at 84 % av millennials brukte brukergenerert innhold for å ta en kjøpsbeslutning.

Dessuten, hvis du gir leserne dine ferskt innhold, er det mer sannsynlig at de kommer tilbake til nettstedet ditt og kjøper fra deg mer enn én gang.

2. Fokuser på SEO

Du må ha SEO i bakhodet når du lager organisk innhold som leserne dine vil like hvis du vil utvide nettbutikken din. Trafikk som kommer fra organiske kilder er trafikk som fant nettstedet ditt uten at du trenger å betale for det.

I tilfelle du har skrevet en bok om relasjoner og ønsker å markedsføre den, kan du lage artikler med nøkkelord som relasjonstips og kjærlighetsråd.

Du bør også utvide SEO-kampanjen din til:

  • Beskriv produktbilder med nøkkelord
  • Bygg et områdekart for søkemotorer og send det inn
  • Du må skrive sidetitler og metabeskrivelser

Du må imidlertid utføre søkeordundersøkelser først, og sørge for at du målretter søkeord med lav konkurranse som mottar nok trafikk til å gjøre innsatsen din verdt. Kompetansen til en SEO-ekspert vil være uvurderlig her.

3. Bruk Google AdWords

Betal-per-klikk-programmet AdWords fra Google kan ha en betydelig innvirkning på virksomhetstrafikken og generering av potensielle salg.

Selv om kostnadene for klikk varierer, kan selv en entreprenør med lite budsjett kjøpe minst en liten kampanje.

I en visningskampanje betaler du bare når noen klikker på annonsen, kontakter bedriften din eller ser videoen din, så det er en kostnadseffektiv måte å få trafikk på.

Følgende er noen måter å bruke Google AdWords på:

  • Søkeresultater på Google
  • Markedsfør bannerannonser med Gmail eller nettsteder
  • Lag en YouTube-videoreklame rettet mot målgruppen din basert på spesifikke kriterier

Ellers vil det ikke hjelpe deg med å utvide nettbutikken din og kan ende opp med å bli en kostbar innsats.Du må være dyktig nok til å administrere kampanjene dine, måle resultater og gjøre endringer. Vurder å oppsøke en profesjonell som kan markedsføre nettbutikken din ved å bruke betalt trafikk hvis du ikke er sikker.

Trafikk til nettbutikken din krever kontinuerlig innsats, slik det gjør for de fleste markedsføringsstrategier. Hold deg i forkant av konkurrentene ved å måle resultatene dine og justere hva som ikke fungerer og hva som fungerer.