torsdag, juni 13
Shadow

Muserasjon i veggen og krypkjeller

Oppbevaringsbokser, loft, loft og vegger er alle vanlige gjemmesteder for mus. Størrelsen på mus gjør at de kan presse seg gjennom svært små åpninger, inkludert de i gulv, vegger og fundamenter. Å bli kvitt dem kan være vanskelig etter at de har invadert et hjem.

I dagslys forlater mus som lever innenfor vegger sjelden reirene sine. Glis og klør indikerer deres tilstedeværelse. En huseier bør riktig identifisere musene sine som skadedyr før de forsøker utryddelse. Det er også vanlig at andre skadedyr lever innenfor vegger, og de kan kreve en tilpasset metode for å bli bekjempet.

Hjem med museangrep har ofte avføring og spor synlige. Det er også vanlig å se hull i vegger, gulv, tak og fundamenter. Som mus hekker og fôr, forårsaker de betydelig skade på menneskelig mat og treoverflater. Det er ofte tilstedeværelsen av mus i disse områdene som etterlater bite- eller tyggemerker.


Mat dukker opp fra veggene når rotter bor innenfor dem. Bruk av feller er den mest effektive metoden for å fange eller drepe mus på dette tidspunktet. Huseieren kan også lokke mus ut av veggene ved å lokke dem med mat. Feller som er fjærbelastede, limfeller og levendefangstfeller kan kjøpes kommersielt. De vanligste er designet for å drepe fangede gnagere, mens andre krever at huseiere slipper ut mus utenfor.

For at fellene skal være effektive, bør de plasseres i områder som besøkes av mus. Huseiere plasserer ofte feller feil, noe som gjør dem ineffektive og utsetter barn og kjæledyr for fare.

For å håndtere mus effektivt, er det viktig å samarbeide med et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som har kunnskapen, opplæringen og ekspertisen.